Det senaste från oss på AQ Analys

Läs om vad som händer hos oss och i vår omvärld genom att regelbundet kika in hit till vår hemsida och genom att följa oss på facebook!

 

Nu har vi bott in oss och är på plats i våra nya lokaler på Nikolaigatan 3 i Örebro. Kom gärna förbi på en kaffe om du har vägarna förbi.

Läs hela inlägget »

Nu har den kommit, vårens rapport från välgörenhetsbarometern!

Vår senaste rapport uppmärksammades bland annat av TV 4, SVT, Göteborgsposten och Dagens Industri. I denna rapport kan du läsa om vad som driver svenskarna till att ge mer pengar än någonsin tidigare till välgörenhet. 
Du kan läsa hela rapporten på www.valgorenhetsbarometern.se

Läs hela inlägget »

Det är trendigt att ge till välgörenhet – förra året gav vi svenskar mer än någonsin
Det är kvinnor i Mellansverige, mellan 20 och 35 år gamla med eftergymnasial utbildning som är tomtens bästa ställföreträdare.
I alla fall när det kommer till gåvor för en god sak, istället för klappar under granen. Läs hela inlägget här

Läs hela inlägget »

Högutbildade unga kvinnor skänker mest i jul
I dag presenterades Välgörenhetsbarometern, en undersökning om svenskarnas inställning till välgörenhet och vad vi helst donerar våra slantar till. Enligt den avgör faktorer som kön och utbildningsnivå hur gärna vi skänker pengar. De mest givmilda återfinns enligt undersökningen i Mellansverige. Läs hela artikeln i här

Läs hela inlägget »

 Tv4 nyhetsmorgon pratar om generositet utifrån vår senaste rapport , och intervjuar Daniel Bergqvist, Pennybridge och Staffan Ladin.   
Se inslaget här

Läs hela inlägget »

Kvinnor är mesta välgörarna
Dagens industri intervjuar Viktoria Lindqvist, AQ Analys och Daniel Bergqvist, Pennybridge om resultatet från vår andra rapport 2016, att kvinnor är mer givmilda än män.  Läs hela inlägget här

Läs hela inlägget »

Allt fler vill hjälpa behövande
Julen är högsäsong för välgörenhetsbranschen och svenskarnas vilja att ge är stor. Utmaningen för mottagarna är att göra det enkelt att ge.

Läs hela inlägget »
Etiketter: gp 2016-12-12

Idag var Viktoria inbjuden till Handelskammaren Mälardalen​ för att prata om välgörenhetsbarometern och content marketing, kul! 
Hör gärna av er om ni vill boka in ett föredrag!
Läs mer här

Läs hela inlägget »

AQ Analys utvärdering ligger till grund för Örebro kommuns fortsatta satsning på utveckling av Engelbrektsgatan.

Läs hela inlägget »

Det oberoende undersökningsföretaget AQ Analys genomförde våren 2015 en kartläggning inom offentlig verksamhet om användning av publiceringsverktyg och vilka faktorer som är viktiga vid val av publiceringsverktyg samt nöjdhet respektive missnöjdhet med respektive verktyg.

Läs hela inlägget »

Läs om vår senaste campingundersökning i tidningen besöksliv

Läs hela inlägget »